1500663.jpg

Aaaatsiiiiuuuh. Kevätflunssa tuloillaan, kurkku kipeänä ja korvat tukossa, nenä vuotaa... Loistavaa. Ja huomenna olis työpäivä ja sit maanantaina kouluun, luonnollisesti.

Mutta, tänään löysin uudet juoksukengät, en kylläkään niitä jotka olin ajatellut ostaa, koska naisten malli oli niin ruma ja hankasi oikeaa jalkaa, mutta samanmerkkiset (Salomon), toisenlaiset vaan. Niissä on sinistä ja harmaata sekä kätevä automaattinauhoitus. Täytyy laittaa tänne kuva heti kun saan ne siirrettyä koneelle. Lisäksi sain vihdoinkin aikaiseksi kokeiltua toimiiko siskolta saatu MP3-soitin. Ja nyt sitten siskollekin tiedoksi, jos tän tekstin luet, että toimii, ja hyvin toimiikin. Sain yli 30 biisiä siirrettyä koneelta siihen ja hyvin kuuluu. Eikä siltä levykkeeltäkään tarvinnut asentaa mitään, Media Playeristä sain siirrettyä biisit ihan samalla tavalla kuin puhelimeenkin.

Ja eilen, kuten arvattavissa oli, suosikkini tippui American Idolista. Arvattavissa se oli siksi, että minulla on englanninkielinen sähköposti, ja etusivulta silmiin pisti Michaelin kuva, joten arvasin, että tippuminen tulee jossain vaiheessa. Ja nythän se tuli. Silti olin vähän shokissa ja samoin näyttivät olevan kanssakilpailijoiden lisäksi myös tuomarit, varsinkin Paula. Mutta, Michael, dream on. Nyt kannustan sitten toivottavasti loppuun asti Carlya ja Davidia.

1500680.jpg

1500683.jpg

Carly

1500684.jpg

David