Luin vanhoja kirjoituksia ja oho, ompas tullut synkisteltyä!! Mutta se kausi meni, nyt on kevät ja enää pari kuukautta koulua, sit alkaa kesäloma ja Marin häät ja kaikkea muuta mukavaa. Mulla on nyt lukion kurssivalinnat edessä, enkä oikein tiedä mitä valitsisin. Kolmen vuoden aikana pitää suorittaa vähintään 75 kurssia, jotta pystyy suorittamaan ylioppilastutkinnon, ja kun lukio jaetaan kolmeen vuoteen, ekana ja tokana vuotena kursseja pitäisi olla n. 30, ja viimeiseksi vuodeksi jää 15. Ongelmana on, että en tiedä ottaisinko painotusalueeksi enempi kielet vai sitten lääketieteeseen tarvittavia aineita, koska kursseja tulee liikaa ja muutenkin tekemistä jos otan molempia. Ongelma on ratkaistava nyt pääsiäisen aikana.

Äiti tekee rahkapiirakkaa (hähää, käykö kateeks), mitä mä en kyllä varmaankaan syö kun eilen tuli jo syötyä niitä suklaamunia, ja meni mahakin ihan sekaisin. :/

Kohta alkaa kaikki valtakunnalliset kokeet, ja muutkin kokeet, ja tutkielman täytyy olla valmis 14.4., mutta se on onneksi jo hyvässä vaiheessa, ja kohta valmis. Lisäksi mulla on uusi treeniohjelma, jossa vapaapäiviä viikossa vain yksi kappale.

Eli kiteytettynä voisi sanoa, että tekemistä riittää enemmän kuin tarpeeksi, mutta se voi olla hyväkin juttu, eipähän jää aikaa synkistelyyn!!

Aurinkoista kevättä! Palailen taas pian!