Huomenna luokkaretkipäivä ensin Heurekaan Vantaalle, sit Helsingin keskustaan ja lopuksi Lintsille hillumaan viimeisetkin ysiluokan hillumiset. :) Tulee varmasti tosi kiva päivä.

Täytyy tänne kirjoittaa, että näin viime yönä sellaista unta, että meidän kotsanryhmän eräs miespuolinen jäsen ajoi minua takaa koulumme urheilukentällä ruohonleikkurilla puku päällään. Minun unet ei siis todellakaan ole ihan normaaleja. xD

Tänään täysin vapaailta, ei tullut läksyjä tai mitään, taidan lepäillä ja pitäisi varmaan käydä kohta nostamassa vähän rahaa sitä luokkaretkeä varten.

Ensi viikko on viimeinen viikko peruskoulua. Meidän koulussa perinteisesti aina ysiluokkalaiset pukeutuvat vikalla viikolla tietyin teemoin. Ensi viikolla teemat taisi olla kasari, urheilu, juhla, transu ja sit vielä joku... Urheilu ja juhla vois onnistua, mut kasarivaatteet onkin vähän hankalammat samoin kuin poikien vaatteita ei meiltä löydy, joten ainakin ne jää välistä. Viime vuoden yöpukupäivä kun oli jätetty pois. Ja keskiviikkona kasien tukioppilaat tarjoilee meille yseille, eli kuningattarille ja kuninkaille, kahvit ja täytekakut ruokalassa. =) Ja perjantaina perinteinen pesispeli - ysit vastaan kasit ja seiskat. Ja ysithän voittaa helposti... Juujuu. Mekin pelattiin tiistaina pesistä poikien kanssa kun toinen luokka oli luokkaretkellä, ja minä opin lyömään. Vaivaiset 9 vuotta siihen meni, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)