Heips taas. Sivupohjan vaihdoin taas, saas nähdä kuinka kauan tämä pysyy. :) Mulla kokeet ohitse; peruskolua kolme viikkoa jäljellä ja tunne on kirjaimellisesti JES! Ja jääkiekon MM-kisat! Leijonamieheni mun, Tuomo Ruutu (valittiin muuten seksikkäimmäksi Leijonaksi...) on tehnyt hyviä ja jopa ratkaisumaaleja (mm. Suomi-Norja - pelin jatkoajalla Tuomo teki ratkaisumaalin ja SUOMI VOITTI) ja eilenhän Ruutu oli taas ainakin vanhan (ei kirjaimellisesti) kunnon Anzan mukaan. Eli kisastudio on tiukasti pystyssä täällä päässä. Viime yönä meni tosiaan hikisesti yhteen asti Slovakiaa vastaan, ja voittohan sieltäkin sitten tuli, vaikkakin liian vaikeasti. Mutta voitto mikä voitto. Ja ''tuli päin nessukkaa'' (-Anza) muutaman kerran, mutta Leijonatpa ei pienestä säikähdä! Hienoa, pojat...:)

1538664.jpg

 1538666.jpg

---> Leijonamieheni mun, mitä mä ilman teidän maaleja ja puolustushölmöilyjä tekisin?!

Ensi keskiviikkona 14.5. on ysien koulujenloppumisjuhlat, ja kolmen viikon päästä kevätjuhla. Tänään löysin mekon näihin tapahtumiin, mustan (yllätys yllätys) ja nätin. Laitan kuvan kunhan saan aikaiseksi.

Tänään käi lenkki välistä. :/ Mutta huomenna korvaan tämän päivän. Ihanaa, viikonloppu oikeasti VAPAATA (paitsi juoksusta..), ei mitään koulujuttuja! Nyt alkaa maistua ja hyvältä. =) Eli tälläista tällä kertaa, seuraavaan kertaan sitten taas...--->